Gezicht / Facial

Dermalogica pro skin behandeling

Onze huidspecialisten werken met Dermalogica voor een optimale huidverbetering. Voor elk huidtype en voor elke huidconditie maken wij een pro skin behandeling/advies op maat. Dermalogica staat in de beautywereld bekend als een no-nonsense merk zonder toegevoegde geur en kleurstoffen, niet getest op dieren en met een frisse kijk op huidverbetering.

De gezichtsbehandelingen worden opgebouwd uit verschillende modules volgens de richtlijnen van Dermalogica.  Na een huidanalyse en in goed overleg met u, wordt de behandeling samengesteld uit de volgende modules:

  • Dubbele reiniging (+Face mapping)
  • Exfoliatie
  • Extracties (verwijderen van onzuiverheden)
  • Touch therapie
  • Deep treatment
  • Dermal layering (verzorging + advies)

Tevens is het tijdens de pro skin facials van Dermalogica mogelijk om te harsen en/of epileren in het gezicht en het kleuren van de wimpers en/of wenkbrauwen.

Ook bieden wij onze unieke pro power peel aan van Dermalogica. In deze peeling maken wij gebruik van verschillende zuren die wij opbouwend kunnen aanbrengen. Daarmee pakken wij fijne lijntjes, rimpels, pigment schade en acne aan. Voordat u met deze peeling kunt beginnen raden wij altijd een pro skin facial van tevoren aan om te kijken of uw huid voor deze peeling geschikt is.

Onze prijzen

Pro Skin Facial

Prijzen
30 minuten36
45 minuten52
60 minuten66
75 minuten84

Pro Power PeelPrijzen
30 minuten€55

Pro power peel kuur 5+1 gratis

Skeyndor

Naast ons hoofdmerk Dermalogica werken wij ook met het huid verbeterende merk Skeyndor.
Skeyndor gebruiken wij in combinatie met apparatuur voor een Dermapeel pro- of een Meso Science  behandeling.

Dermapeel pro is een krachtige peeling en huidvernieuwende behandeling. Doormiddel van ultrasounds wordt er intensief op de huid gewerkt met verschillende enzymen, zuren en peptiden. Het resultaat is direct zichtbaar en heeft in de eerste 2 weken na de behandeling steeds meer effect op de huid.

Een kuur, voor het beste resultaat bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met steeds 2 weken ertussen. Een kuur kan afhankelijk van het aantal behandelingen 3 x per jaar herhaald worden.

Meso Science werkt door middel van electroden die werkzame stoffen zoals hyaluronzuur, micro collageen, biopeptide, vitamine C en algen diep in de huid insluizen met als resultaat het verzachten van rimpels, verstevigen van de huid of juist het verhelderen van de huid.

Een kuur, voor het beste resultaat, bestaat uit 6 behandelingen waar de klant gedurende de kuur elke week 1 keer behandeld zal worden.

Onze prijzen

Behandeling

Prijzen

Dermapeel

€83

Dermapeel kuur 3 behandelingen
(3de voor 50% korting)

Mesotherapie

98

Mesotherapie 
(5+1 gratis kuur)

490

Losse behandelingen:

Behandelingen

Prijzen
Epileren/ waxen wenkbrauwen17
Epileren/waxen wenkbrauwen tijdens facial14,50
Verven wenkbrauwen en epilen/waxen€28,50
Verven wenkbrauwen en epilen/waxen tijdens facial€27,50
Verven wenkbrauwen€15
Verven wenkbrauwen tijdens facial€13
Verven wimpers€17
Verven wimpers tijdens facial€15
Verven wimpers en wenkbrauwen€27,50
Verven wimpers en wenkbrauwen tijdens facial€22